Wat kost PS. food & lifestyle

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten wat je moet investeren voor het beste resultaat. Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht, het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, het aantal producten dat je per dag nodig hebt en welke producten je kiest.

Meestal start je met een starterspakket, dit kost €159,00. Na het starterspakket kun je je weekmenu samenstellen met producten die jij lekker vindt en die bij jou passen. Gemiddeld besteed je hierbij €12,50 tot €15,00 per dag aan producten. Na elke fase ga je minderen met producten waardoor de kosten geleidelijk lager worden. Voor een optimaal resultaat is de begeleiding tijdens het PS. food & lifestyle programma erg belangrijk. Voor de begeleiding worden geen kosten berekend. Ook je maandelijkse consulten om je behaalde resultaten vast te houden zijn één jaar inbegrepen.

Kosten

Starterspakket
€159,00
Kosten per week
€80 - €100
Weekelijkse coaching
Inbegrepen
Na traject
Inbegrepen

Wekelijkse coaching van 20 min kost € 29,50. Bij afname van 4 PowerSlim producten zijn de vervolgconsulten inbegrepen in fase 1. In fase 2 geldt een afname van 3 doosjes. Wanneer je ervoor kiest om elders producten te kopen, dan worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.

Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak wegens omstandigheden afgezegd moet worden. Wanneer dit binnen 24 uur gebeurt, zijn we helaas genoodzaakt om om een consult van € 29,50 door te berekenen.

Wat is inbegrepen?

Starterspakket

Het starterspakket is een compleet pakket met variatie van 46 PS. Food & Lifestyle producten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor om meteen mee aan de slag te gaan. Alle maaltijdproducten worden aangevuld met gangbare levensmiddelen en zijn gemakkelijk klaar te maken. In de meeste gevallen start je met dit pakket zodat je een goed beeld krijgt van het assortiment en zo kun je zelf al proeven wat je wel en wat je niet lekker vindt.

Het starterspakket is goed voor 7 dagen en kost €159,00. Naast de PS. Food & Lifestyle producten bevat het pakket een potje multivitamine en acidofit (beide t.w.v. €17), introductiebrochure met een handig weekmenu voor de eerste week, een shakebeker en het PS. food & lifestyle kookboek met veel verantwoorde recepten t.w.v. €19,95.

Gratis intake

Tijdens een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek vertel ik je graag wat PS. food & lifestyle voor jou kan betekenen. Wil jij graag weten hoe jouw persoonlijke programma en de daarbij behorende kosten eruit zien maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakings- en adviesgesprek.

  Adresgegevens

  Anton Jurgenshuis

  Schadewijkstraat 6

  5348 BC, Oss

  Contact

  info@bodybalanceoss.nl

  +31 (0)6 14 66 66 52

  Openingstijden

  Maandag - vrijdag

  09:00 - 21:00 op afspraak

  Zaterdag - zondag

  Gesloten

  Top