PS. food & lifestyle

De wil is er, maar het ontbreekt vaak aan discipline en motivatie. Je weet dat je met een gezond gewicht beter in je vel zit, waardoor je zelfverzekerder en energieker voelt. Maar hoe vind je het evenwicht tussen gezond en lekker eten? PS. Food & Lifestyle helpt je om deze balans te vinden.

Vrijblijvend

Intakegesprek

In een intakegesprek brengen we jouw wensen en doelen in kaart en aan de hand daarvan stellen we samen een persoonlijk behandelplan op. Samen gaan we doeltreffend aan de slag. Je hebt wekelijks consulten waarin we je vorderingen bespreken en jij jouw vervolgtraject bepaalt.

Dit gaat ook door na het bereiken van je streefgewicht. We blijven je namelijk nog één jaar lang GRATIS begeleiden en adviseren. Zo behaal je jouw ideale gewicht niet alleen, maar behoud je het ook!

Koolhydraatarm & Eiwitrijk

Steeds meer wetenschappelijke studies tonen aan dat de vetverbranding het meest effectief is bij een voedingspatroon rijk aan eiwitten en beperkt in koolhydraten. Het programma van PS. food & lifestyle is dan ook op deze inzichten gebaseerd, waardoor je voornamelijk vet verliest en je spiermassa behoudt. Hierdoor blijft je stofwisseling op hoog niveau en voorkom je het jojo-effect.

Het PS. food & lifestyle programma is daarnaast zo ontwikkeld dat het goed vol te houden is. Met smaakvolle producten en zo’n vijf tot zeven eetmomenten per dag is PS. food & lifestyle gemakkelijk toe te passen in je dagelijkse leven. Je gaat dan ook niet minder eten maar leert juist anders te eten.

de voordelen van

PS. food & lifestyle

Persoonlijke begeleiding
Makkelijk, lekker en gezond eetpatroon
Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden
Ruime keuze aan producten
Jouw eigen voedingsplan
één jaar lang nabegeleiding

Afvallen in 3 fases

fase

1

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PS. food & lifestyle per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.

fase

2

In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. In deze fase leer ik je wat nu verstandige keuzes en de juiste hoeveelheden voor je zijn.

fase

3

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden.

Gratis intake

Tijdens een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek vertel ik je graag wat PS. food & lifestyle voor jou kan betekenen. Wil jij graag weten hoe jouw persoonlijke programma en de daarbij behorende kosten eruit zien maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek.

  Adresgegevens

  Anton Jurgenshuis

  Schadewijkstraat 6

  5348 BC, Oss

  Contact

  info@bodybalanceoss.nl

  +31 (0)6 14 66 66 52

  Openingstijden

  Maandag - vrijdag

  09:00 - 21:00 op afspraak

  Zaterdag - zondag

  Gesloten

  Top