Over mij

Aangenaam, mijn naam is Bo van den Boogaart en ik ben gecertificeerd PS. food & lifestyle coach. Met mijn praktijk Bodybalance ben ik gevestigd in het Anton Jurgenshuis in Oss.

Zelf heb ik het PS. food & lifestyle programma gevolgd en heb ik mijn doel weten te bereiken. Ik ben heel wat kilo's afgevallen met behulp van PS. food & lifestyle en heb dit weten te behouden! Ik was erg onzeker over mijn lichaam. Ik zat niet lekker in mijn vel en werd erg ongelukkig als ik in de spiegel keek. Ik had allerlei manieren geprobeerd om gewicht te verliezen, maar altijd zonder gewenste resultaat…

Een vriendin wees mij op het PS. food & lifestyle programma, ik zag dit als mijn laatste kans. Ik was in het begin sceptisch over het programma, maar het heeft zijn tegendeel bewezen. Door middel van de persoonlijke begeleiding en smaakvolle vervangende producten was het goed vol te houden en heb ik weinig uitdaging gehad.

Er is niets zo belangrijk dan fijn in je vel zitten. Met PS. food & lifestyle heb ik mijn zelfvertrouwen terug gekregen en zit ik weer lekker in mijn vel, en dit gun ik iedereen. Door middel van mijn kennis, enthousiasme en ervaring wil ik jou helpen bij het coachen naar jouw gewenste doel!

Ik bekijk graag samen of het PS. food & lifestyle programma bij je past. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek!

Vriendelijke groet,

Bo van den Boogaart

Ben je benieuwd wat PS. food & lifestyle voor je kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in!

  Adresgegevens

  Anton Jurgenshuis

  Schadewijkstraat 6

  5348 BC, Oss

  Contact

  info@bodybalanceoss.nl

  +31 (0)6 14 66 66 52

  Openingstijden

  Maandag - vrijdag

  09:00 - 21:00 op afspraak

  Zaterdag - zondag

  Gesloten

  Top